Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Ansigtet er det absolut mest sårbare sted, når det kommer til ældning og synlige indikationer, på en en alder over de tyve somre. Det er på ingen måde ligegyldigt, hvilken form for ansigtscreme du benytter og det forkerte valg, kan betyde at du ikke får den fugtighed, som lige præcis dit ansigt har brug for. Mange tror fejlagtigt at lotions og cremer er det samme.

Generelt set, bør man bruge ansigtscreme frem for lotion, cremer indeholder nemlig en langt større andel af fedt, som er fuldstændig essentielt, for at få fugtet og næret ansigtet. En normal ansigtscreme består af 40-70% fedt, mens en lotion kun indeholder fra omkring 13% til 30%.

Så medmindre du har meget fedtet hud i forvejen og har nemt ved at holde huden hydreret, vil lotion aldrig være det rigtige at investere i. Du har brug for fugt og fedt, der kan trænge ind igennem ansigtsets porer og forny og genopbygge.

Rynkecremer er fup og fidus
En rynkecreme er et fejlagtigt begreb at benytte, da man ikke aktivt kan fjerne rynker, men man kan forebygge rynker. Derfor er det vigtigt at bruge anti-wrinkle creme forebyggende, hvis du vil gøre noget i mod rynkernes indtog. Når du først har fået rynker, kan man ikke gøre yderligere, udover at sørge for at pleje huden, så den ser sundere ud og dermed mindsker synligheden af rynkerne, fjerne dem, er desværre ikke muligt.

Du bør bruge en naturlig ansigtscreme
Rigtig mange ansigtscremer er desværre spækket med skadelige stoffer og det påvirker din hud negativt på sigt. Derfor bør du altid investere i økologisk eller naturlig ansigtscreme – du finder et stort udvalg af naturlige ansigtscremer her.