Barnevogn til min søster

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Dette indlæg handler om dengang, jeg var ude og kigge på barnevogn til min søsters kommende barn. Alt omkring vores oplevelse, overvejelser og resultater. Lad mig blot sige til en start, at det på ingen måde var en nem og hurtig shoppingtur. Der er en lang række ting, man skal huske når man skal have en lille ny – godt det ikke var mig denne gang. Nå, men jeg håber, at I vil læse med. Det kan jo være, at I kan lære noget til, når tiden kommer.

De første oplevelser

Min søster havde siddet hjemme og ”snydt lidt”, fordi hun havde allerede kigget lidt på nogle barnevogne online for at finde en model, hun og hendes mand syntes godt om. Denne søgning skulle dog blive gjort alvorligt til skamme, fordi det skulle vise sig, at det ikke kun handler om udseende, når man skal have ny barnevogn. Funktionalitet og muligheder har meget at sige, da vognen også skal være nem at pakke ned og placere i baggagerummet i bilen.
Vi skulle jo ikke ud i, at bedsteforældrene ikke kunne køre en tur med baby.

Hvad var vigtigt

En af de ting, der var vigtige for min søsters mand, var, at der kunne placeres en kopholder på barnevognens håndtag. Han ville gerne have en kop kaffe med, når han skulle ud og gå ture. Vi var ude og kigge i forskellige butikker og fik rigtig god rådgivning, der kunne tage min søster et skridt videre i hendes beslutningsproces. Hun valgte faktisk at købe en barnevogn i den lokale butik – ene og alene af den årsag, at hun kunne gå ind med den igen, hvis der skulle opstå nogen problemer. Selvom prisen var billigere online, vægtede hun højere at kunne gå i den fysiske butik.
Jeg er blevet opmærksom på alt det udstyr, man skal have købt, når man får børn – det er jo helt vildt.