Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

For mig er vinterferien tæt forbundet med at min familie og jeg tager på skiferie. Det er en tradition vi har holdt ved lige i mange år. Nogle år er det endda gået så vidt at jeg har været afsted andre uger end uge 7 også sammen med nogle venner, men min uge 7 er altid reserveret til at jeg kan tage på ferie med familien.

En skiferie er en lækker måde at komme væk fra det mørke og kedelige Danmark og komme ned og få rørt sig lidt i høj fart ned af de sneklædte bjerge. Samtidig får du en masse sol på grund af den hvide sne og dermed vil du være meget gladere og fuld af energi når du kommer tilbage til arbejdet igen i uge 8 og så kan man sagtens klare sig indtil man rammer sommerferien og man igen må søge sydpå for at ramme den lækre sol

Men i år stødte jeg ind i et problem som jeg ikke havde været i, i mange år. Min gamle ski jakke var simpelthen stået af og derfor måtte jeg ud og investere i en ny. En god skijakke kan holde i flere sæsoner og derfor var jeg heller ikke bange for at finde en i god kvalitet.

Heldigvis faldt jeg dog over skijakker fra Billigsport24. De har et stort udvalg af skijakker fra mærker man kender og samtidig til en billig pris. På den måde kunne jeg både spare en masse penge og samtidig har jeg en lækker jakke, der sidder godt og som jeg ved kan holde i mange år ud i fremtiden og være med på mange fremtidige skiture ned af bjerget med mig og min familie.

Hvis i også står og skal på skiferie og mangler lidt udstyr kan jeg stærkt anbefale at tager et kig derinde og se om i kan finde det i står og mangler.