Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Lad mig starte med det samme med at spørge hvor mange af jer, der støder på dette på jeres iPhone hver dag?

Jeg gør hver dag, og jeg er ved at blive sindssyg. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg er vild med at tage billeder med telefonen. Da jeg har den med overalt, er det mit primære kamera, og derfor er det også mildest talt irriterende.

Når man ser muligheden for at tage det perfekte billede, fordi man lige ser en sol nedgang, duggen der falder perfekt på en blomst eller andet, og så ikke kan få lov til at tage et billede, fordi der ikke er nok plads.

Det jeg ikke kan forstå er, at det virker som om, at det er lige meget hvor meget jeg sletter, så bliver der ved med at være pladsmangel på min telefon, så selvom jeg måske sletter 500 billeder, som jeg har overført og taget sikkerhedskopier er, så virker det ikke som om er kommer mere plads på min telefon.

Problemet er ganske enkelt, at jeg elsker min iPhone 5, og ikke mindst størrelsen på den. Jeg synes ikke de nye iPhones er så lækre, og skærmen er alt for stor til min smag, da mine fingre ikke kan nå med en hånd, og den ikke kan ligge i en lomme. Jeg er med andre ord ikke vildt interesseret i at bytte den ud. Jeg ville bare gerne have mere end 32Gb plads på den, men den billigste mobiltelefon af en tilsvarende slags jeg kan finde koster mange tusinde kroner, og det gider jeg heller ikke give for en model der trods alt har 3 år eller sådan noget på bagen.

Jeg er med andre ord ude i et dillema af Mads og Monopolet agtige proportioner, som jeg går og tumler lidt med.