De sidste detaljer i lejligheden er på plads

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Som jeg skrev i sidste uge, har jeg været i gang med en lille renovering af min lejlighed. I går fik jeg købt de allersidste ting, så nu er stuen bare tip-top. Jeg er virkelig glad for resultatet, og jeg glæder mig til at vise lejligheden frem til mine veninder. De kommer på fredag, hvor vi skal spise en lækker middag og fejre resultatet. Som jeg skrev sidst, har jeg bl.a. købt en ny sofa og en lampe over spisebordet. Jeg har også frisket mit spisebord op, og så har jeg i går købt en ny stol.

En lille frisk detalje

Min nye stol er en Forest-stol fra Fast Design, og jeg er meget glad for den. Den ramte virkelig plet, da jeg så den første gang. Jeg har købt min stol i hvid, så den danner der perfekte modspil til min turkis-blå væg. Jeg er især vild med, at stolen er så ”luftig” med træ-effekten, så den ikke virker tung. Som I nok kan fornemme, har jeg nemlig rigeligt møbler i min lejlighed, så det er vigtigt, at de fungerer sammen.

Endelig færdig med renoveringen

Selvom jeg elsker at indrette min lejlighed, er det også dejligt at være færdig. Så kan man nemlig bare nyde det flotte resultat. Jeg er også altid bange for at falde i fælden med at man næææsten er færdig, og så får man aldrig ordnet de sidste småting. Derfor er jeg altid lettet, når de sidste ting kommer på plads. Og jeg er mere end tilfreds med den lækre stol, jeg har fået hjem denne gang. Jeg har nemlig savnet en ordentlig stol til at læse i. Jeg bruger ret meget tid på at læse, og når det handler om en god bog, vil jeg gerne kunne sætte mig i en god stol og hygge i et par timer. Det håber jeg, at jeg endelig har fået med denne stol.