Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Min gode veninde Anna-B’s niece skal døbes, og da jeg kender familien rigtig godt, er jeg så heldig, at jeg skal med til barnedåben.

Jeg elsker barnedåb. Det er sådan en smuk fest. Den er ikke for fin og ikke for vild, men den er hyggelig og så koncentrerer den sig om noget så livsbekræftende som en begyndelse på noget godt – nemlig et liv med kristne værdier. Det skal ikke lyde frelst eller noget, for det er jeg bestemt ikke. Men der er noget smukt og sikkert i de kristne værdier, som jeg tror på. Nå, men det var jo ikke det, som indlægget skulle handle om. Det var gaverne til de kære små.

Hvad giver man sådan en lille pige?

I dette tilfælde står barnedåben faktisk forholdsvis sent. Man skal døbes inden der er gået 6 måneder, og den første gave jeg har kigget på er til lidt ældre børn, men den er simpelthen bare så fin.

Sådan en fin puky løbecykel er simpelthen bare så smart. For det første, så hr Anna-B fortalt, hvordan det kniber lidt med finmotorikken hos hendes niece, og jeg har læst mig til, at motorisk legetøj, som sådan en løbecykel virkelig hjælper godt på vej. Så det ville jo være den perfekte start på livet at lære at cykle med sådan en.

Som lille havde jeg selv svært ved at cykle, og jeg lærte det faktisk forholdvis sent. Det var der egentlig ikke nogen grund til, så nu hvor jeg ikke selv har børn, vil jeg godt give en god gave videre.

Tilskud til børneopsparingen?

Det kunne også være, at jeg bare skulle vælge den mere konservative løsning og sætte nogle penge ind på hendes børneopsparing. Så kan hun, om mange år, bruge pengene på alle de ting, som jeg elsker. Shoppingture, indretning og ikke mindste cafebesøg er bestemt ikke billige. Det ved jeg alt om.

Nå, har I nogle gode erfaringer med gaver til barnedåben, så hører jeg meget gerne jeres bud.