Dengang min onkel havde brug for en advokat

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Forsvarsadvokater. I virkeligheden har jeg ikke rigtig noget forhold til dem, da jeg heldigvis aldrig selv har haft brug for sådan en – om ikke andet endnu. Jeg synes dog alligevel, at jeg kan udtale mig en lille smule om emnet, da min onkel for noget tid tilbage desværre kom i noget klammeri med en fuld mand på en bar. Det lyder nærmest som starten på en dårlig joke eller en dårlig ny dramaserie, men desværre er det virkelighed.

Min onkel forsvarede sig over for den fulde mand og blev nødt til at slå fra sig for ikke at få banket alle sine tænder ud af munden. Det endte derfor med, at den pågældende fulde mand slog baghovedet ned i en kantsten og dermed slog hul på hovedet. Hele sagen eskalerede og nogle af mandens venner ringede til politiet, hvor min onkel efterfølgende blev tiltalt for vold, selvom han blot forsvarede sig selv. Heldigvis var der overvågning på stedet.

Det hele endte på trods af omstændighederne godt for min onkel, og der kom intet skidt ud af hele den ellers meget trælse situation. Men det vidner bare om, at man virkelig skal passe på, når man bevæger sig ud for hjemmets fire vægge. Man kan aldrig vide hvilken psykopat, der står på det næste gadehjørne parat til at vende op og ned på ens liv.

Min onkel fik beskikket en dygtig forsvarsadvokat, som han dog skiftede ud med Mette Grith Stage fra Stage Advokater, da han og andre fra vores familie havde hørt godt om hende og det arbejde, hun tidligere har lavet.
Hvorvidt det var blevet samme udfald med en helt anden forsvarsadvokat, skal jeg ikke kunne sige, men hun var hvert fald årsagen til, at min onkel slap for både det ene og det andet. Du kan læse mere om hende og resten af hendes team på hjemmesiden her.