høreværn
Ear Muffs Noise Reduction in the Construction Zone.

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Da jeg for længe siden flyttede ind i min nuværende lejlighed, var jeg lykkelig for at komme lidt væk fra bymidten og ud hvor der var rolige veje og dejligt store grønne områder. Ro var lige hvad jeg havde brug for. Allerede første aften blev jeg dog meget bekymret af min nye overbo spillede meget høj musik -eller sådan lød det i hvert fald. Næste morgen hørte jeg så naboens unger drøne rundt kl 6 om morgenen og jeg tænkte at det måtte være de mest støjende børn i verden. Jeg havde overtaget lejligheden efter en ældre dame som brugte høreapparat, så jeg tænkte at det måtte være derfor at hun kunne holde ud at bo der. Der gik ikke ret lang tid før at jeg kunne høre min anden nabo nynne i badet, og jeg tænkte at jeg var flyttet i et galehus.

Kunne det være væggene?

Gradvist gik det dog op for mig at det var helt almindelige flinke mennesker men væggene i lejligheden var papirtynde, så alt trængte igennem. Naboerne var søde nok og ungerne fik sutsko på og overboen stillede sine højtalere på tæppe så det hjalp en smule (- jeg kunne dårligt bede den anden nabo om at nynne svagere end han gjorde J. Jeg tænkte at jeg nok ville vænne mig til lydene efter et stykke tid, men nej. Selv om jeg virkelige øvede mig i at ignorerer lydene så blev jeg bare mere og mere irriteret.

 

Tak til nynne-Lars

Min nynnende nabo fortalte mig at han have fået opsat akustikplader i store dele af sit hjem (dog ikke brusekabinen J og det havde hjulpet gevaldigt. Jeg undersøgte nettet og fandt ud af hvor han havde købt dem  og firmaet kom ud og støjdæmpede hele hjemmet. Det var en utrolig forandring og endelig var der ro både om natten men også om dagen.