Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Hvad så? Kører det for jer? Det er godt, for det kører virkelig for mig. Jeg har det for fedt lige for tiden, og derfor må jeg indrømme, at jeg har gået og planlagt det helt store brag i weekenden. Det bliver for fedt, for jeg skal til Næstved, hvor jeg først skal til konference. Noget, jeg virkelig glæder mig til.

Det bliver så fedt

Hvorfor glæder jeg mig så? Jo, det gør jeg da, fordi jeg er helt vild med at blive beriget med ny viden. Når min hjerne tømmes for eksisterende viden, og jeg bliver suget ind i nuet, hvorefter det atter fyldes med viden om alt og intet. Det er så fedt.

Men jeg glæder mig også af en anden grund. Det er nemlig sådan, at jeg har besluttet mig for, at jeg skal til Hovedstaden med et par veninder, når vi er færdige. Og så skal der dakkes, kan jeg godt love jer for.

Det er efterhånden lang tid siden, at jeg har været i byen, og derfor er det da virkelig fedt, at jeg nu endelig skal ud og svinge træbenet – for er der noget, jeg elsker, så er det superdejligt, at det lige netop er i den her weekend, hvor det sker.

Sammen med veninderne, jeg ikke ser så meget mere

Jeg har et par gode veninder, der bor i København, og dem har jeg da så sandelig tænkt mig, at jeg vil tage over for at besøge. Det er noget, jeg glæder mig til, hvis du ikke har bemærket det endnu. Vi plejer altid at være så skøre sammen, og derfor er det da noget, der trækker lidt – for det er ved at være lang tid siden, at jeg har set dem.

Selv er jeg jo bosiddende her i provinsen, så det er jo ikke, fordi vi får set det helt store til hinanden. Jeg har jo også fået villa, vovse og vovhund. Og verdens fedeste arbejde som skribent på en stor, dansk modeblog. Hvordan går det lige med dit liv i forhold til?