Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Selvom man er rigtig tæt med sin bror eller sine mandlige familiemedlemmer, så kan det ofte være svært, at finde ud af hvad man skal købe til dem i gave. Det ender måske ofte med et pengebeløb eller et kedeligt gavekort. Men det behøver ikke altid at være så svært at finde ud af. Enhver mand kan bruge en god barbermaskine, men hvilken en skal man købe?

Skægvækst

Når man køber en barbermaskine uanset om det er til sig selv, sin bror eller far, skal man først vurderer skægvæksten. Mange billige barbermaskiner kan måske have en tendens til ikke at kunne klare en kraftig skægvækst, derfor er det vigtigt, hvis din bror har et kraftigt skæg, at du køber en barbermaskine som kan klarer det. Hvis det måske er hans allerførste barbermaskine, kan du måske godt spare lidt, da hans skæg ikke er så kraftigt endnu.

Vandtæt

Hvis din bror og dig stadigvæk bor under samme tag, så ved du hvor meget hans barbering sviner i håndvasken. Efter en barbering ligger der skægstubbe over hele vasken og toiletgulvet, og det er et helvede at rydde op. Men hvis han får en vandtætbarbermaskine, kan han klare barberingen i badet, hvor størstedelen af de små skægstubbe havner i afløbet sammen med badevandet. En vandtæt barbermaskine er desuden nem at rengøre, da han bare kan skylde den i vand, uden den ødelægges.

Behagelig

Det er svært at kunne se på de forskellige barbermaskiner, som jo for det meste ligner hinanden, men de føles ofte meget forskellige. Hvis din bror skal beholde barbermaskinen i lang tid og blive glad for den, skal den også være rar at bruge. En hård og træls barbering kan være dårlig mod huden, som kan blive irriteret. Så når du går ned i Skousen eller bestiller barbermaskinen på nettet, er det vigtigt, at barbermaskinen er nænsom mod huden. Hvis du tager disse punkter i betragtning, så skal han nok blive glad for gaven.