Billig korrektur

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Efter to måneders hård eksamensperiode, er jeg endelig kommet ud på den anden side. Eksamensperioder kan indimellem trække tænder ud, og det kan være svært at se sig ud af dem. Jeg har både haft skriftlige og mundtlige prøver i denne omgang. Derfor tænkte jeg, at jeg ville dele med dig, hvordan jeg er kommet igennem eksaminerne. Det kan måske give dig nogle fifs.

De skriftlige eksaminer

De skriftlige eksaminer er oftest dem, jeg bedst kan lide. Det er der en hel speciel grund til, og det skyldes primært at det er fordi, at jeg har det bedste med at sidde der hjemme fremfor at møde op og blive vurderet. Måske kender du følelsen, at mundtlige eksaminer kan være lidt skræmmende. Jeg synes egentlig, at det gik rigtig fint med min opgave. Problemet er bare, at jeg hurtigt kan køre træt i opgaven, fordi jeg sidder så intenst med den, og derfor orker jeg tit ikke at få læst en god korrektur. Det fandt jeg en kanon løsning på, hvor jeg fik hjælp fra professionelle. At få hjælp til at læse korrektur kan virkelig anbefales, fordi det ikke er særligt dyrt. Hvis du er interesseret, kan du læse mere her.

De mundtlige eksaminer

Som sagt synes jeg, at de mundtlige eksaminer er lidt mere udfordrende. Derfor har jeg samlet et par gode råd, som jeg selv benytter mig af. Først og fremmest er det vigtigt at forberede sig godt, så man er bedre hjemme i sit stof. Det betyder samtidig, at man er mere selvsikker til eksamen. Derudover er det også rigtig vigtigt at få noget ordentligt mad, så hjernen har noget energi. Sidst men ikke mindst plejer jeg at gå en lang tur, inden jeg skal møde op til eksamen. Det hjælper mig med at slappe mere af.