Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Jeg skal snart i byen med veninderne. Det glæder jeg mig til, for det plejer at være rigtig sjovt – og der sker altid så meget, når Melissa er med. Hun er virkelig skør, og derfor har vi det altid grineren, når vi er sammen.

Nå, men hvor skal vi hen? Ja, #detskaljegsigejer — vi skal på Heidis Bierbar, der et virkelig fedt sted med tyrolertema. Det er et sted, jeg ofte besøgte, da jeg var yngre. Dog har jeg besluttet mig for, at det er noget, jeg skal til igen. Et sted, der skal være mit vante weekend-eksil.

Hvornår skal jeg i byen?

Men hvornår skal jeg så afsted? Ja, det er jo ikke weekend endnu, så derfor venter vi lige lidt. Men jeg skal have købt mig noget kondomer herinde, så det passer jo fint, hvis de lige skal nå at komme, inden weekend. Det er ved at være et stykke tid siden, at jeg har fået noget, og derfor vil jeg da hellere være forberedt end at pludselig at skulle begive sig ud i et ubeskyttet samleje.

Ud på et sidespor

Dér tog mit indlæg vist en drejning. Det er ikke noget, jeg gør med vilje, men I kender det garanteret selv: Hvordan man kan få drejet alting over på lige netop dét emne, når det er ved at være lang tid siden, man har elsket.

Hvordan går det ellers?

Ellers går det godt. Jeg har det faktisk rigtig godt for tiden, og jeg mener, at jeg er kommet helt og holdent i zen med mig selv. Det wer noget, jeg aldrig rigtig har prøvet før, så derfor er jeg da rigtig glad for, at det er lykkedes.

Hvordan har jeg så gjort det? Tja, jeg har vel bare været heldig, at jeg kunne nosse mig selv sammen til at løbe nogle ture og meditere om aftenen, inden jeg skal i seng.