Tid til selvforkælelse

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Mens det meste af min omgangskreds har holdt ferie hen over sommeren, har jeg i stedet knoklet løs på arbejdet. Jeg har nemlig valgt først at holde min ferie i den sidste halvdel af august og en uge ind i september. Det betyder, at jeg nu endelig kan læne mig tilbage, smække fødderne op og nyde en velfortjent ferie!

Tid til selvforkælelse

Den sidste måneds tid har der været ekstra travlt på arbejdet. Mange af mine kollegaer har holdt sommerferie, så vi har været underbemandet, og dét har vi kunnet mærke. Jeg har haft nogle lange dage på kontoret, hvor der har været fuld knald på. Derfor besluttede jeg mig for, at jeg ville belønne mig selv, når det blev min tur til at gå på ferie.

Da jeg kom hjem i fredags, var det første, jeg gjorde, at tænde min computer. Jeg har altid haft en ting for smykker, og når jeg rigtigt skal forkæle mig selv er det typisk med et armbånd, en halskæde eller et par øreringe. Og netop øreringe var, hvad valget faldt på denne gang. Jeg fandt de meste elegante øreringe i guld, og jeg kan slet ikke vente med at få den hjem – de kommer forhåbentligt i løbet af de næste par dage.

Ren afslapning

Der skal faktisk ikke ske det helt store i min ferie, jeg trænger virkelig bare til at slappe af og lade op til at vende tilbage til hverdagen. Min søster og jeg har snakket om at tage en tøsetur til København en dag, og mine forældre har inviteret hele familien i sommerhus næste weekend, men ellers har jeg ikke rigtigt planlagt noget – og det passer mig helt perfekt. Jeg glæder mig til at sove længe og lave lige, hvad jeg har lyst til. Med andre ord ser jeg frem til at have noget mig-tid.