Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Jeg synes efterhånden det er det samme hvert år. Hver gang det bliver vinter, bliver jeg overrasket over hvor meget mere vintertøj fylder end sommertøjet – også selvom man ikke skulle tro, at det kunne komme bag på nogen, men det er det så gjort igen. Som I nok ved så elsker jeg at shoppe og køber meget gerne nyt, men økonomien er jo desværre ikke til at skifte hele garderoben, hver gang årstiderne skifter.

Jeg har en længere række basisting opmagasineret hos mine forældre, som jeg har fået hjem, et par store sweatre og to vinterfrakker, og så er mit klædeskab ellers fyldt, selvom de har fået en masse sommertøj med hjem, og jeg har smidt en sækfuld til røde kors.

Nød lærer nøgen kvinde….

Jeg har naturligvis forlængst indset, at jeg ikke lige kan presse et klædeskab mere ind i værelset, så men i år har jeg været tvunget til at finde en løsning. Hvis jeg selv skal sige det, har jeg faktisk fundet en ret genial en af slagsen.

Da jeg surfede rundt på Pinterest, som jeg gør, når jeg skal finde inspiration til boligindretning og sådan, så jeg en fin løsning. I stedet for at skulle have et skab eller lignende jeg har købt et tøjstativ, som tøjet kan hænge på. Det er der måske ikke noget voldsom smart, og det er der sikkert, mange der gør.

Billedet er fra Inventarland hvor jeg har købt tøjstativet

Tøjstativet er smart fordi jeg kan have en masse bluser og skjorter hængende på det, men det der virkelig gør det smart, er at det kan klappes sammen. Så nu vinteren om laaaaang tid igen slipper sit kolde tag om os, kan jeg bare smide det ned under sengen. Jeg vil ikke sige, at det er genialt – men det er tæt på.