self storage

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Jeg står i et stort flytte rod lige i øjeblikket, og som I tidligere har læst, har jeg flyttet meget rundt. Problemet er at jeg har haft forskellige størrelse lejligheder, og derfor problemer med at få plads til tingene. Jeg kan næsten ikke nænne at sælge eller smide de ting ud, som jeg ikke har plads til, da mange af tingene vække gode minder.

I forbindelse med min flytning sidste gang og min nye lejlighed, har jeg fået meget mindre plads. Jeg har en masse ting, som jeg ikke har plads til længere, men som jeg heller ikke kan nænne at smide ud. Jeg har blandt en masse gamle modemagasiner, hvor jeg tidligere har udtalt mig til forskellige medier, som selv synes er ret sjove at gennem. Derudover har jeg en masse gamle arvestykker, som jeg heller ikke kan skille mig af med.

Lagerhotel er en løsning for mig

Jeg har spurgt forskellige veninder til råds, samt søgt rundt omkring på Google, og fundet en løsning hos Nettolager.dk. I området omkring københavn er der et hav af muligheder for opbevaring, og pulterkammer generelt, men ved nettolager er der nul i oprettelsesgebyr og intet depositum på pulterrum eller opbevaringslokaler. Når jeg lejer et pulterkammer, foregår det hele via en selvbetjenings skærm, som er placeret ved den enkelte afdelingen.  Der er stor forskel på prisen, og hvor store rummene er. Jeg har som tidligere nævnt brug for at opbevare store gamle møbler, som jeg i fremtiden højst sandsynligt får brug for. Hvis det viser sig at jeg alligevel ikke vil bruge tingene, sælger jeg dem blot på DBA eller nogle af de mange online handelssteder.