Fødselsdagsgaven til kæresten

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Min kæreste har fødselsdag her i weekenden, og jeg har været lidt sent ude med at skulle finde den perfekte gave til ham. Først gik mine tanker på, at han skulle have noget nyt og lækkert tøj, men så gik det op for mig, at jeg muligvis ville blive mere glad for tøjet end han selv ville. Herefter tænkte jeg på at give ham et nyt ur, men hans nuværende ur er ikke mere end 2 år gammelt, så det er måske lige tidligt nok at udskifte det.

Min kæreste har altid været svær at finde gave til, for han ønsker sig aldrig noget. Kender I den type, der ikke selv mener, at han mangler noget og derfor aldrig kan give nogen ønskeliste? – Den type er min kæreste…

Jeg begyndte at sortere fysiske produkter væk fra min overvejelser i forhold til fødselsdagsgaven og begyndte at overveje at give ham en oplevelse.. Men hvad skulle det være? Et weekendophold? En prøvetur i en Ferrari eller en lille smuttur til Hamborg? Mulighederne er jo mange, men tiden er kort og presset. Jeg ville hverken vide, hvornår han eller jeg skulle have tid til at tage en forlænget weekend ud af vores i forvejen pressede kalender, desværre. Men så gik det op for mig, at motorcykelsæsonen lige er startet igen.

Min kæreste kører motorcykel og går meget op i at pudse og pleje den. Han har lift og tilbehør og udstyr til motorcyklen i garagen, men udvalget af hans motorcykel tøj er ikke særlig bredt. Derfor søgte jeg lidt rundt på nettet efter motorcykel tøj. Jeg fandt en masse udenlandske og heriblandt tyske udbydere, men leveringstiden kan ikke hamle op med de danske webshops, og nu hvor jeg var så sent ude med idéen, valgte jeg at kigge videre efter nogle danske webshops.

Jeg fandt så en dansk webshop, der forhandler motorcykel tøj og udstyr til fornuftige priser. Priserne kunne faktisk hamle op med de tyske webshops og så havde de oven i købet dag til dag levering. Webshoppen hedder www.Louis-MC.dk og jeg kan stærkt anbefale den – især hvis du ønsker en hurtig levering.