Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Det er så fedt. Jeg er virkelig glad, og det er der adskillige grunde til. Den første, og ligeledes den af størst betydning, er, at jeg nu er halvanden måned inde i mit rygestop, og jeg kan sige, at jeg er rigtig glad, for jeg føler allerede, at jeg har styr på mit rygestop. Jeg har slet ikke lyst til at ryge længere, og det er superfedt, skulle jeg hilse at sige.

Nå, men hvordan klarer jeg det så? Det gør jeg ved, at jeg bruger en e-cigaret, som bare er supergod. Jeg er så glad for den, og jeg synes virkelig, at det er fedt, at jeg kan bruge sådan en. Det støtter mig, og det gør mig bare så glad.

Hvorfor er det så, at det er så fedt? Det er det, fordi jeg kan få med jordbærsmag og alt muligt. Det er virkelig fedt. Jeg elsker jo jordbær, så jeg synes faktisk det er superdejligt. Det må jeg indrømme.

Ellers tror jeg faktisk, at det er fordi, at jeg har løbet lidt. Jeg elsker at løbe. Det er fedt, og det gør, at jeg har noget mere overskud i hverdagen, og hvis ikke jeg havde det, så må jeg indrømme, at jeg er lidt i tvivl om, hvorvidt jeg havde nået igennem det her. Det er nemlig rigtig svært, og hvis ikke jeg havde gjort det sådan her, så må jeg indrømme, at det har givet mig den nødvendige selvdisciplin, der har gjort, at jeg har kunne klare mig igennem. Hvem havde dog troet det?

Nå, men jeg lover jer, at jeg nok skal holde jer opdateret omkring, hvordan det går med mit rygestop. Det er sådan, vi hjælper hinanden. For du kan klare det, når jeg kan – og jeg deler mine erfaringer med dig. Det er fedt.

EFTERLAD ET SVAR