Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Jeg har længe kæmpet med, at mit hår var fedtet, og at min hovedbund var tør, men nu har jeg måske fundet løsningen på den udfodring – og den lå lige ved hånden.

Jeg har egentlig altid været meget glad for mit hår, og min frisure betyder rigtig meget for min personlige stil. Jeg er en af de piger, der tror på, at meget af min feminine udstråling og skønhed sidder i håret.

Derfor har det også plaget mig i lang tid, at mit hår er knastørt og min hovedbund sådan ligesom er fedtet. Det kræver meget arbejde at “holde liv” i mine forskellige frisurer, og er jeg ikke over det, oplever jeg ofte, at jeg kan få skæl i løbet af dagen eller natten.

Er det pinligt med skæl?

Nu er jeg jo en pige med ben i næsen, og ingen skal fortælle mig, at jeg ikke er god nok, men det er klart, at jeg godt kan opleve en mindre knæk i selvtilliden, når jeg ser superlækker ud i en sort striktrøje eller sommerkjole, men har skæl på skuldrene.

Men min gode veninde Katja, har gennem flere år faktisk døjet med tør hovedbund, så jeg spurgte lidt ind til, hvordan hun håndterer det. Lige da jeg havde spurgt hende, gik det egentlig op for mig, at hendes hår virkelig var lækkert. Det havde et lækkert skær og virkede både fyldigt og levende. Det problem, som jeg ved, at hun tidligere har døjet med, virkede nu væk.

Katjas hemmelighed

Katja fortalte mig, at hun gennem en længere periode havde brugt produkter fra Kerastase, som hun købte online for at spare lidt penge. Kerastase er egentlig mest kendt for hårkure til mænd, og der ved jeg nu ikke, om der er nogen garanteret effekt for at håret kommer igen, men det virker i hvertfald på min tørre hovedbund.

Så nu bruger jeg lidt forskellige Kerastase produkter dagligt til at passe og pleje mit hår, og der er altså en varig effekt. Mit hår har fået et helt nyt liv, og så giver det altså lidt ekstra energi til hverdagen, når man har brugt tid på at gøre lidt lækkert ud af sig selv.

Jeg plejer jo ikke rigtig at anbefale produkter her på bloggen, netop fordi at jeg har det svært med de mange bloggere, som sælger deres mening for vareprøver, men jeg kan altså stå inde for effekten af disse produkter. Har du prøvet andre produkter, som kan det samme, så hører jeg det meget gerne.

 

DEL
Tidligere artikelNye reoler
Næste artikelStrik er højeste mode igen