mørk vej med oplyste træer

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Som mange af jer måske allerede ved, er jeg typen, der elsker at være aktiv og bruge tid udenfor. Derfor har jeg det lidt svært med vinterperioden, fordi jeg netop ikke har mulighed for at være lige så meget udendørs. I årenes løb har jeg samlet nogle vaner og hobbyer sammen, som jeg tænkte at jeg ville dele med jer. Måske kan det inspirere lidt, hvis I lige som mig hurtigt kommer til at kede jer, når der er koldt og mørkt udenfor.

En lydbog i ørerne

Det er efterhånden nogle år siden, jeg lyttede til min første lydbog. Jeg var først lidt skeptisk omkring konceptet og tænkte, at det måske var lidt dovent at lytte til bogen i stedet for at læse den. Siden er skepsissen forsvundet, og jeg er blevet helt vild med det. Når jeg lytter til en lydbog, er jeg ikke afhængig af at have bogen foran mig, men kan hækle eller lave mad i mens. Jeg har fået øjnene op for en hel verden af lydbøger, og jeg kan varmt anbefale det til jer.

Simremad

Jeg elsker at lave mad, og selvom jeg ikke er vild med vinter, må jeg indrømme, at det er den perfekte anledning til simremad. Det er sæson for rodfrugter, kål og andre gode grøntsager, så jeg laver gerne en god gryderet eller suppe. Her i vinterperioden er der mere tid til at kæle om måltiderne, og der er næsten ikke noget bedre at varme sig på, når mørket har lagt sig.

Sortering og oprydning

Derudover bruger jeg også min tid på at rydde op og sortere i alle mine ting. Det lyder måske knapt så hyggeligt som de to andre forslag, og det er da ikke fordi jeg elsker at rydde op. Til gengæld er jeg vild med den følelse man har bagefter, det er så rart at vide, at man er nået helt i bund. Det er næsten blevet en tradition for mig at få sorteret hele mit hjem i løbet af vinteren, så jeg ikke skal bruge krudt på det, når foråret og sommeren banker på døren.