Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Selvom vinter medfører både mørke, kulde og kortere dage, behøver den slet ikke være hverken trist eller kedeligt. Lige så vel som du kan lave fede ting med dine venner i sommeren, kan du også gøre det om vinteren. Der findes ikke én opskrift på en fed vinter, men der er mange forskellige aktiviteter, I kan lave for at få det sjovt.

Arranger en skitur sammen

Hvis I gerne vil have en rigtig fed oplevelse sammen, kan I arrangere en skitur. Der vil I få tid til både at suse rundt på ski, slappe af om aftenen eller feste om dagen til afterski. Der er virkelig noget over at være samlet på sådan en tur, fordi I vil få det rigtig sjovt og samtidig lære hinanden endnu bedre at kende. Hvis de er nogle i din vennegruppe, som er skeptiske for at stå på ski, fordi de ikke har prøvet det før, kan du godt fortælle dem, at ski er for både nybegyndere og øvede. Hvis I skal booke en skitur, kan I se et kæmpe udvalg af skiferier her.

Afhold en bagekonkurrence

Vil I lave noget hyggeligt og stille og rolig sammen en eftermiddag, skal I tage ud og handle ind til at bage. Køb alle de sjove frugtfarver, krymmel og chokolade, I kan finde, for så er det tid til at konkurrere om at lave den flotteste kage. I alle giver hinandens kager stjerne fra ét til fem. Vinderen slipper for at deltage i opvasken bagefter.

Tag ud og stå på skøjter

Om vinteren kan I lave både indendørs- og udendørsaktiviteter, men hvis I vil lave noget helt klassisk, skal I stå på skøjter, som man bare SKAL nå at gøre hver vinter. Der ligger helt sikkert et hyggeligt sted i nærheden af jer, hvor I kan udfolde jeres evner på skøjter.