ole lynggard ring

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Jeg er vild med smykker og har altid være det. Ligeledes elsker jeg at holde øje med hvad der hitter blandt smykker og designere i verden, men særdeles også i danmark. Vi har rigtig mange danske designere, som gør det rigtig godt, ikke kun på landsplan, men også på verdensplan. Jeg har taget et kig på nogle danske designere som vi bør kende og holde et ekstra øje med i 2017 – læs med her.

Er du til råt, delikat og feminint? Så læs mere om Jane Kønig her.

Jane Kønig er i sin tid uddannet som beklædningsdesigner på Danmarks Designskole, men den store interesse for smykkerne overvandt alt. I 1993 startede Jane Kønig sit eget brand, og i dag drives firmaet fra butikken og værkstedet i Gothersgade, som hun har sammen med sin søn Jeff Kønig.

Hendes seneste kollektion har taget tendensen med perler ind og i tråd med tidens ånd har Jane Kønig fortolket de klassiske mormorperler i en ny og moderne udgave. Den første kollektion kom til i 1987, og i dag, knap 30 år senere, er Jane König stadig en af de toneangivende smykkenavne herhjemme i danmark. der produceret. Prisleje: < 5.000kr.

Sofistikeret og feminint? Datteren af Ole Lynggaard, Charlotte Lynggaard er den rette.

Ole Lynggaard kunne tilbage i 2013 fejre 50 års jubilæum. til jubilæet blev den elegante Snakes-kollektion lanceret, som hurtigt blev en stor international succes og en storfavorit blandt mange danske kvinder. Blandt andet Ole Lynggaards ringe og armbånd, er meget populært. Datteren Charlotte Lynggaard har overtaget den daglige drift, og Charlottes design er mere elegant, feminint og sensuelt med inspiration hentet i den skandinaviske natur og det stramme japanske udtryk. Prisleje: 5.000 – 100.000 kr.

Kontrastfyldt og ikonisk? Marlene Juhl-Jørgensen har smykkerne.

I efteråret 2013 kunne Marlene Juhl-Jørgensen fejre sit 20-års jubilæum i sin lille butik og værksted. Det er for de mere rå og luksuriøse smykker i 18 karat guld og det oxideret sølv med diamanter, at vi kender hende bedst for. Prisleje: 1.000-15.000 kr.