Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

I morgen siger kalenderen endelig forår, også selvom det ikke er sikker at temperaturen følger med lige med det samme. Jeg kan ikke undgå at blive lidt skør i hovedet og glad i låget. Vinteren kan noget, det er der ingen tvivl om. Jeg er vild med at bo i et lands med årstider. Men der de mørke måneder gør for mig, er at få mig til at sætte ekstra pris på de lyse og varme. Varmt er det som sagt ikke endnu, men ift kalenderen er det altså forår i morgen, og det glæder jeg mig til.

Shopping listen

Det betyder også, at det er tid til at investere i lidt nyt til garderoben. Her er nogle af de ting, jeg skal have købt mig i den nærmeste fremtid.

Nye sneakers: Jeg er bare en sneakers pige, og elsker at kombinere dem med alt muligt. Jeg har egentlig skulle købe nogle i en måned eller to, men jeg har simplethen ikke gidet, da det har været så vådt og smattet hele tiden.

Ny parfume: Om vinteren sværger jeg til de lidt tungere parfumer, mens foråret og sommeren skal være lette og friske dufte. Det er derfor også blevet lidt af en tradition, at jeg køber mig en ny parfume ved hvert forår. Dette år har jeg kastet min kærlighed på den den Marc Jacobs parfume der hedder Daisy.

Ny blazer: På det seneste er jeg blevet glad for habitjakker, som jeg synes kan kombineres med stort set alt. De er også gode her til foråret, hvor det kan være lidt svært med temperaturen og lige finde noget der passer med varmen. Vinterjakken er for kold, og sommerjakken stadig ikke helt er lun nok.