Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

 

Hvis I har fulgt med her på bloggen, så har I også set, at jeg skal have mig en ny telefon, da jeg skal have en der tager bedre billeder til Instagram og en der har mere plads end min nuværende, som jeg er ved at gå amok over. Jeg har besluttet mig for at ofte det som det koster, og har investeret i en iPhone 7, der godt nok har kostet mig kassen, men som bliver alle pengene værd.

Jeg har dog ikke besluttet mig for hvilket abonnement, jeg skal have endnu, men da telefonen blev lidt dyrere end jeg havde forventet med, har jeg besluttet mig for, at det skal være billigt. Indtil nu har jeg lidt en fornemmelse af, at jeg har betalt for langt mere end jeg har brugt. Det eneste jeg har brug for er faktisk en masse data, så jeg hele tiden kan tjekke min Instagram, min Snapchat, min Facebook og alle de andre sociale medier.

Det er lidt af en jungle at finde rundt i de hundredvis af abonnementer, man kan vælge mellem, men er kommet frem til, at det kune er CBB, der er det billigste til mit behov, så jeg har tjekket anmeldelser og test af CBB Mobil, og det ser ud til, at jeg roligt kan vælge dem – det gode ved den slags er jo også, at man ikke har bundet i så lang tid som man var i gamle dage, hvor det nærmest var umuligt at komme ud af abonnementer.

Så nu venter jeg bare på at min iPhone 7 dumper ind at brevsprækken, hvilket burde være i løbet af ugen, og så er jeg klar til at snakke, instagramme have en lille fest med min nye telefon, og guderne skal da også vide, at det har været længe ventet.