Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Jeg har for nyligt valgt at gennemgå en større renovering af mit hjem. Det gjorde jeg fordi jeg synes der trængte til at få opdateret en masse ting og i stedet for at gøre det hele lidt halvt med en masse lappeløsninger, så valgte jeg at lave det hele ordenligt. Jeg har boet i et gammelt hjem og derfor var der mange ting der var lidt ”out of date” som trængte til en kærlig hånd for at blive som man ville gøre det i dag.

Vi valgte at gøre meget af arbejdet selv. Selvom det måske tog lidt længere tid end det ville have gjort hvis man fik nogle håndværkere til det, så have vi god tid til at gøre det og vi gik og hygge os med hinanden mens vi arbejdede. Vi havde sørget for at lave en udførlig plan for hvad der skulle laves og i hvilken rækkefølge tingene skulle gøres i. På den måde var der i hele processen klarhed omkring tingene og vi kunne alle blive ved med at biddrage så man ikke stod og kedede sig eller gik i vejen for hinanden. Det kan klart anbefales at man hvis man også skal ud og lave et større renoveringsarbejde planlægge det hele meget nøje. Det kan godt tage lidt tid, men vi spår at det har sparet os endnu mere tid end hvis vi bare havde taget det hele som det kom.

Da vi var nået hen mod slutningen, var vi alle sammen meget trætte og vi gad faktisk ikke mere. Vi manglede blot at male og her valgte vi i stedet for at finde en billig maler i Valby der kunne klare tingene for os. Det har vi ikke fortrudt og vi er rigtig glade for det resultat vi har fået. Vi ville i hvert fald ikke kunne have gjort et bedre selv og det kunne gøres mens vi var på arbejde.