I år vil jeg have en jule-sweater!

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Jaja, jeg ved godt, at vi skriver juli måned og lige nu slår alle varmerekorder. Men jeg har sommerferie og ærligt talt ikke ret meget at lave, så jeg tænker en hel masse. Og jeg er kommet i tanker om, at jeg sidste december ærgrede mig helt vildt over ikke at have en jule-sweater. Jeg synes simpelthen, de er så sjove og hyggelige. Derfor vil jeg gerne have en jule-sweater i år.

Begynder at lede nu

For at finde den helt rigtige sweater til jul tænker jeg, at jeg lige så godt kan begynde at lede nu. Der er jo helt vildt mange at vælge imellem, og jeg vil gerne købe en god én. En god jule-sweater skal helst kunne bruges i flere år – når nu den kun kan bruges i en måned. Den skal også helst være i god kvalitet, så jeg faktisk nyder at have den på. Jeg har set nogle stykker, som altså bare var det værste skrammel, og det gider man jo ikke.

Når det kommer til motivet, er det vigtigt for mig, at den er meget julet, lidt unik og gerne sjov. Jeg elsker tøj med humor, og jeg synes, at ”Merry Christmas” eller lignende er hammerkedeligt.

Gode bud?

Hvis I derude tilfældigvis har et bud på, hvor jeg kan finde sådan en jule-sweater, må I meget gerne skrive til mig. Det gør ikke så meget, om den skal købes på nettet eller fra udlandet. Det er også en anden grund til, at jeg er i gang allerede nu. Så er jeg nemlig sikker på, at jeg kan nå at få min sweater, selvom jeg bestiller fra udlandet.

Julestemningen kommer snigende

Jeg bliver helt i julestemning af at tænke på min jule-sweater, og det er en lidt sær følelse.. Kender I det? I de sidste par år har jeg faktisk oplevet, at jeg kom i julestemning i september-oktober, men når det så blev december, var min stemning til gengæld helt væk, og jeg havde travlt med eksamener lige op til juleaften. Man kan sige meget om studerendes lange sommerferie, men man glemmer altså, at der til gengæld ikke rigtig er juleferie.