kvinde sopper i havet

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Januar måned er skudt i gang, og hvis jeg skal være helt ærlig, er det den måned i året jeg bryder mig mindst om. Mens de fleste i min omgangskreds ser det som en mulighed for en frisk start på et nyt og bedre år, ser jeg det snarere som en mørk og trist måned, der bare skal overstås. Derfor bruger jeg størstedelen af min tid på at drømme mig ned til varmen.

The summer kind of girl

Min favoritårstid er helt klart sommer. Jeg elsker solskin, lune temperaturer og lange, lyse nætter. Til gengæld hader jeg kolde og mørke vinterdage, og går bare og venter på, at dagene bliver længere og varmere. Faktisk har jeg en tendens til at blive en smule deprimeret i januar og februar måned. Jeg ved ikke hvorfor, men hverdagen er bare sværere at komme igennem.

Overvejer tur til Italien

Som sagt bruger jeg meget af min tid på at drømme mig til varmere himmelstrøg, og jeg overvejer faktisk at tage en smuttur til Italien, så snart muligheden byder sig. Jeg har desværre ikke tid til at rejse i den nærmeste fremtid, men det ser ud til, at jeg kan tage af sted i marts eller april. Jeg har undersøgt mine muligheder på nettet, og jeg tror at valget ender med at falde på Toscana. Jeg har været i området en enkelt gang, og jeg var vild med det. Der var mange spændende ting at opleve og ikke mindst en masse dejlig mad og lækker vin at smage. Jeg har fundet en hjemmeside, hvor man kan leje både ferielejligheder og -huse, så der er mulighed for lidt af hvert. Jeg håber at jeg kan lokke en veninde eller to med på turen, men mon ikke det er muligt at lokke lidt med en pool og god udsigt? Hvis du selv er fristet, kan du finde ferieboliger i Toscana og resten af Italien lige her.