Jeg er begyndt at spille keyboard igen

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Da jeg var en lille pige, var jeg ekstremt glad for at spille musik. Jeg spillede ofte i band med mine veninder, hvor vi var ude til diverse småkoncerter og i supermarkeder. Her mødte folk fra nærområdet ofte op for at høre os hamre løs for de forskellige instrumenter, vi hver især havde medbragt. Det var egentlig ikke fordi, at vi var specielt dygtige til at spille, men vi havde det fantastisk hyggeligt sammen og brugte mange timer på at øve os i at blive bedre. Drømmen var selvfølgelig at blive store musikere ligesom AQAU og Spice Girls, men efter nogle år så gik det lidt i sig selv igen.

Nu har jeg valgt at hive mit gamle keyboard frem igen. Jeg har savnet at spille på instrumenter i flere år, og her forleden skulle det have en ende. Jeg havde egentlig forventet, at jeg ikke ville kunne huske noget eller nogen sange overhovedet, men lidt efter lidt så kom det tilbage til mig. Det var som om, at jeg aldrig havde lagt det fra mig. Pludselig var jeg tilbage med pigerne i øvelokalet, hvor vi stod og jammede uafbrudt i flere timer.

Denne gang var jeg dog helt alene. Ingen var hjemme og kunne se, hvor ynkelig jeg så ud med min knækkede sangstemme og mit keyboard – heldigvis. Selvom mit gamle board stadig har nogle gode år i sig endnu, så tror jeg alligevel, at jeg vælger at investere i et nyt snart. Jeg har fundet et sted på nettet, hvor de sælger en masse lækre produkter online. Jeg kan lige linke til hjemmesiden her nederst i artiklen, fordi jeg synes, at I andre også skal have mulighed for at købe et keyboard til en billig pris, hvis I selv spiller.
Hvor mange spiller egentlig et instrument af jer, der læser med?

Hvorom alting er, så er linket til webshoppen her.