Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Sommeren er helt sikkert min yndlingsårstid på året. Jeg elsker varmen og jeg elsker at kunne side udenfor at nyde de lyse og lune nætter som vi nogle gange har her i Danmark. Samtidig synes jeg også det er lækkert at jeg i en lækker sommerkjole kan finde en park eller et grønt område sammen med gode venner og nyde det lækre vejr i weekenden eller hvis man er så heldig at have lidt fri i sommerperioden. Netop fordi jeg elsker sommeren så meget, så er jeg også begyndt at gøre min have klar til at den skal shine når sommeren kommer. Det kan nemlig godt tage noget forberedelse og med de planer jeg er i gang med at ligge nu, så ved jeg præcist hvad det er jeg skal lave når foråret kommer og jeg begynde at starte projekterne i haven

Om rokering

Det første der skal ske, er at der skal flyttes lidt rundt på terrassen. Der skal gøres mere plads til at man kan opholde sig der og samtidig så skal der gøre mere plads til at der kan komme flere krukker ind rundt omkring. Det betyder at der skal flyttes lidt bede rundt omkring

Nye havemøbler

Som sagt så skal der være mere plads på min terrasse og det skal der fordi jeg har fundet nogle nye havemøbler som jeg virkelig er faldet pladask for og som jeg bare må eje. Jeg glæder mig allerede til at bruge mange timer i dem og spise mange lækre grill middage der

Græsplænen

Jeg synes faktisk at græsplænen er en vigtig del af haven og derfor vil jeg selvfølgelig også bevare den græsplæne jeg har. Jeg vil forsøge at gøre den lidt pænere og sørge for at der er mere græs og mindre ukrudt i plænen. Det kan godt tage noget tid at rydde ud i det, men jeg vil forsøge fra nu og frem mod sommeren.

Den store sommerfest

Til juli skal jeg holde en sommerfest for alle veninderne, så kigger faktisk også på sådan et partytelt her, da det da også vil være meget fedt at have efterfølgende.