Nyt job

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Jeg er begyndt at tjene lidt ekstra penge ved siden af mit studie, og det er så lækkert! Selvom jeg egentlig er meget god til at passe på mine penge, savner jeg indimellem at have lidt mere på kontoen. Som I jo kan se her på bloggen, køber jeg en del ting, og det vil jeg helst blive ved med. Det er nemlig virkelig lækkert at kunne købe de ting, jeg savner i mit liv, selvom jeg er studerende. Og hvis man har et job, behøver man altså ikke være en fattig studerende!

Livet skal jo leves

Jeg er i hvert fald typen, der ikke kan udskyde alle mine behov 3-5 år. Derfor er det vigtigt for mig, at jeg kan opretholde et normalt liv under mine studier. Som en lille ekstra hjælp, har jeg fået et lille bijob her efter nytår. Jeg er nemlig begyndt som tekstforfatter ved et kommunikationsbureau, hvor jeg har nogle timer, når det passer mig. Jeg har været tekstforfatter tidligere, så jeg kom rimeligt hurtigt ind i jobbet.

Når det er sagt, så er der mange forskellige typer tekster, og jeg er ikke lige skarp i dem alle sammen. Jeg skal også lige lære, hvordan virksomheden fungerer, og hvilke typer tekster, de skriver. Jeg synes, det går rigtigt godt indtil videre, og jeg er glad for jobbet.

Du kan læse mere om, hvad jobbet som tekstforfatter indebærer her.

Fleksible arbedstider

Det passer mig perfekt, at jeg kan skrive en tekst her og der i løbet af dagen, så jeg kan passe det ind efter mine studier og mine fritidsinteresser. Jeg vil nemlig helst ikke gå glip af dejlige stunder med mine veninder, fordi jeg skal arbejde.

Derfor kan jeg altså virkelig anbefale denne type job, hvis du søger et fleksibelt arbejde. Hvis man vil være tekstforfatter som mig, er det selvfølgelig vigtigt, at man kan finde ud af at skrive – og det er altså ikke altid helt så nemt, som det lyder. Heldigvis giver bloggen mig en masse træning i at strukturere en tekst godt.