migræne

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Jeg har igennem længere tid gået og og døjet med en svær migræne og har været magtesløs for hvordan jeg skulle slippe af med den. Jeg har kigget på Doc24.dk efter gode råd,  jeg har søgt vidt og bredt rundt på nettet og endelig har jeg fundet et bud på hvordan jeg kan komme af med migrænen, og det har rent faktisk allerede hjulpet. Læs med her og kom til livs med din migræne.

Jeg har læst om migræne og forstået hvilke omkostninger det kan have for forskellige personer. Det viser sig at mere en end halv million danskere lider af migræne, og det er den største grund til at at folk melder sig syg fra job. Jeg har flere gange måtte tage en sygedag, pga. min migræne, da jeg nogle dage slet ikke har kunne hænge sammen. Flere skriver at akupunktur har været løsningen på deres migræne, og det har også værer min redning. Jeg gik til akupunktør 5 gange, med et par dages mellemrum, og det har nedsat min migræne gevaldigt. Jeg er ikke helt helbredt endnu, men jeg har ikke været berørt af migrænen på samme måde, som før.

Min migræne er værre når jeg har menstruationssmerter, og jeg har via dette indlæg læst hvordan jeg har kunne holde smerterne nede, ved hjælp af rigtig og varieret kost. Problemet er bare at jeg ikke har overskud til at lave den rigtige kost og udforske nye muligheder for inden for madlavning. Men akupunkturen har også hjulpet på mine smerter under menstruation, og jeg har rent faktisk foretage mig ting i den periode. Førhen var jeg nødt til at melde fra til arbejde og anden sammenkomst.

Gør noget ved det

Mit råd til dig som læser med her, er at gøre noget ved det. Hvis du som jeg, gik og troede at der ikke var noget at gøre ved disse smerter, har du nu fået øjnene op for at der rent faktisk er en løsning på problemet.