rygning

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Jeg er rigtig glad for tiden, for jeg har på mange måder overgået mine vildeste fantasier i forhold til, hvad jeg troede, at jeg var i stand til. Det er ikke mere end 4 måneder siden, at jeg besluttede mig for, at jeg ville lægge cigaretterne på hylden – og jeg gjorde det da også med stor succes.

Stor succes grundet e-cigaret

Den succes skyldtes dog, at jeg havde besluttet mig for, at jeg ikke kunne gøre det på egen hånd, og derfor blev jeg nødt til at bytte dem ud med noget andet. Her faldt valget ikke på nikotintyggegummi eller andre ting, der kunne dæmpe rygetrangen. I stedet valgte jeg at bytte mine elskede cigaretter ud med en e-cigaret, der faktisk virker på næsten samme måde.

Jeg blev nødt til at stoppe

Det er nu også ganske fint, men jeg har hele tiden været bevidst om, at det ikke er et sundt substitut, og derfor har jeg heller ikke haft lyst til at fortsætte med at dampe. I sidste uge skete der noget med den del af min e-cigaret, der skaber damp ud af e-juice, og den begyndte at smage helt forkert.

Hovedet skal skiftes

Det viste sig, at de skal skiftes en gang imellem. Jeg havde dog ikke noget at skifte den med, og så blev jeg enig med mig selv, om, at det nok var en god idé bare at lægge den på hylden, når nu jeg ikke rigtig havde mulighed for at ryge på den alligevel.

Det er nu ved at være et par dage siden, og jeg må indrømme, at det faktisk går rigtig fint. Jeg har aldrig følt mig så sund, og jeg er helt overbevist om, at jeg ikke kommer til at ryge igen – for jeg har fawktisk slet ikke lyst. Hvem havde dog troet, at det nogensinde ville ske for jeres allesammens Annstasia?

EFTERLAD ET SVAR