Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Jeg har i lang tid gået med tanken omkring, at jeg ville uddanne mig videre. Det har jeg gjort, fordi den måde, min nuværende arbejdsplads bliver ledet på, ikke er sådan, som jeg synes, man leder en arbejdsplads. Ofte har jeg tænkt, at det ville jeg kunne gøre bedre. Derfor har jeg besluttet mig for, at jeg nu vil forsøge at efterfølge den drøm.

Jeg vil gerne være leder

Nå, men hvad har jeg så gjort? Hvis du har læst overskriften, har du garanteret fundet ud af, at jeg vil søge ind på en lederuddannelse. Det kan du læse mere om her. Jeg har altid godt kunne tænke mig at være leder. Ikke fordi, jeg godt kan lide at have magt over folk, men fordi jeg godt kan lide at de folk, der er, hvor jeg arbejder, har det godt. Og det er altså op til ledelsen at afgøre, hvorvidt folk har det.

Jeg stopper på min nuværende arbejdsplads i slutningen af denne måned, og så har jeg lige lidt tid, inden jeg skal begynde på uddannelse. Det glæder jeg mig til, og det er noget, jeg længe har kunne tænke mig. Men jeg kommer da til at savne nogle af mine kollegaer. Andre er jeg lidt ligeglad med. Det er fordi, jeg ikke kender dem så godt endnu, og det kommer jeg så heller ikke til, fordi jeg stopper.

Et vemodigt farvel til mit arbejde

Men er det så et vemodigt farvel? Ja, det er det da. Det er ærgerligt, men sådan er der så meget. Life goes on. Jeg kunne ærligt talt ikke være fortsat alligevel, når det foregår på den måde. Men sådan er der jo så meget.

Hvad der skal ske, når jeg får taget min lederuddannelse, må tiden vise. Det er spændende, men det er også en smule nervepirrende. Sådan er der så meget.