sommershopping

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Jeg har været ude og købe ind til sommergarderoben og vil i dette indlæg fortælle jer om hvad jeg har købt og give jer lidt inspiration til jeres egen garderobe. Der er noget helt unikt ved sommertøj,  det er levende på en helt anden måde end vintertøjet. De mange lette materialer, de lyse farver og solens stråler gør en kjole væsentligt mere attraktiv end i de kolde vintermåneder. Derfor har vi som regel nogle forskellige accessories der kun kan bæres, når solen er her – læs med her.

Ovenstående billeder er alle lækre ting som pynter i min sommergarderobe. Jeg er personligt helt vild med min sommerhat, som jeg købte billigt i h og m. Jeg har allerede brugt hatten mere end jeg havde forestillet mig. Fordelen med at hatten både beskytter for sollyset i øjnene og beskytter håret mod de kraftige UV stråler er totalt en win/win. Ligeledes er mine sneakers et kæmpe hit, som er så dejlig lette at gå med.

Forskellige accessories hitter

Jeg har i flere modeblade læst mig frem til at accessories hitter. Derfor har jeg begivet mig ud i at købe en gammelt fotografiapparat, med original kasse og det hele til. Jeg synes det giver resten af looket et spændende finish og jeg er vild med det.

Jeg elsker Denim

Det er ingen hemmelighed at jeg elsker cowboybukser, og især de højtaljede modeller. Jeg har købt en model, som går helt op til navlen og som flosser i benene. Ligeledes er benlængden forkortet, hvilket betyder at anklerne er frie – jeg er vild med det. Til sådan et par bukser kan man have mange forskellige slags sko på og de får masser af opmærksomhed, da bukserne stumper. Sidst, men ikke mindst har jeg købt et flet-bælte som matcher til skoene, i forhold til den sorte farve.