sort og hvis hundehvalp

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Overskriften siger ret præcist, hvad dette indlæg kommer til at handle om. Jeg går og leger med tanken om at få mig en hund. Jeg har ikke endeligt besluttet mig endnu, men jeg vil rigtig gerne dele mine overvejelser med jer.

Hundemenneske med stort H

Jeg har altid elsket hunde og er vokset op med en hund i hjemmet, ligesom de fleste af mine venner også har haft hund. Derfor er det for mig en helt naturlig ting at have en hund i hjemmet, og jeg savner det faktisk rigtigt meget. Jeg kunne sagtens forestille mig at have en lille hund, som jeg kunne gå ture med og hygge med på sofaen. Jeg har endda kigget på en masse hundeudstyr på nettet. For eksempel har jeg fundet en vildt fin hundeseng, som sagtens kan stå for enden af min seng eller i hjørnet af stuen, for den er faktisk ikke grim som de fleste andre hundesenge. I kan se den her – er den ikke fin?

Et stort ansvar

Modsat er det også et stort ansvar at få en hund, og bordet fanger. Der er stort set kun mig til at tage sig af den, og jeg er derfor forpligtet til at passe den. Det er i mine øjne ikke nogen dårlig ting, men det betyder selvfølgelig, at jeg ikke kan være helt lige så spontan og for eksempel rejse på ferie, når det passer mig. Til gengæld er det jo mega hyggeligt at have en at komme hjem til, som altid er glad for at se en.

En svær beslutning

Som I nok kan fornemme, er det lidt svært for mig at beslutte mig for, om jeg skal have en hund eller ej. Derfor har jeg aftalt med mig selv, at jeg lige tænker over det et stykke tid endnu, før jeg endeligt beslutter mig. Jeg ved ikke – hvad synes I?