Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

En af de ting jeg har sat mig for i 2020, er at jeg skal have mig en ny bil. På nuværende tidspunkt kører jeg rundt i en meget gammel bil og jeg synes ikke det er særligt sjovt at køre rundt i den, derfor tager jeg oftest cyklen når jeg skal nogle steder. Det er selvfølgelig også sundere for mig, og jeg tager kun bilen hvis det enten regner rigtig meget, eller jeg skal langt væk hvor det ikke længere kan svare sig at cykle.

Derfor har jeg sat mit for at i 2020 vil jeg bruge lidt penge på at investere i en ny bil. Derfor er jeg også begyndt at lede efter hvilken bil det skal være. Der er mange ting at overveje, der findes jo virkelig mange bilmærker man kan vælge i mellem og de har alle sammen forskellige modeller i forskellige prisklasser. Derfor er det meget svært at få sig et ordentligt overblik over hvad der egentlig er op og ned i hele bilmarkedet. Efter meget research på nærmest alle bilmærker har jeg krydset af og noteret ned hvilke jeg syne ser flotte ud, har den rette størrelse til mig og er inden for et prisleje jeg vil betale for min næste bil, og så er det bare ud at prøve køre dem nu. Det bliver lidt af en rundtur rundt til alle forhandlerne for at prøve dem alle sammen, men jeg tror at gøre det ordentligt vil give mig ro i sindet og forsikre mig om at jeg vælger det rigtige

Derudover kommer selvfølgelig valget om ekstra udstyr. Meget udstyr kan jo tilkobles bagefter og oftest også til en billigere pris. Det er f.eks. ting som navigation og fart pilot jeg overvejer lige pt. Men alt efter hvilket bil det er jeg vælger, så kan det også være at det er inkluderet i bilen.