Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Jeg har altid været lidt ked af mine tænder. Det er ikke fordi, de er helt “kastet ind i munden”, men der er alligevel en del skævheder, jeg gerne vil rette op på.

Det er noget, jeg har villet i rigtig lang tid, og selvom flere har sagt til mig, at mine tænder er charmerende, så synes jeg det vigtigste er, at man har det godt med sig selv. Nu skal det ikke lyde som om, jeg regner med, at en tandretning kan løse alle problemer, men mine tænder er en usikkerhed, jeg har kæmpet med længe. Nu er det på tide at gøre noget ved det!

Jeg har fundet en god tandlæge

Jeg har aldrig været speciel tryg ved at gå til tandlægen, og jeg har hørt, at en tandretning kan være ret smertefuld. Det har derfor været meget vigtigt for mig at fokusere på at finde en tandlæge, jeg er tryg ved. Jeg fandt heldigvis en tandklinik i Ishøj, som virker yderst professionel.

Jeg tænker endda, at de skal være min fremtidige tandbehandler, da de netop er gode til at håndtere kunder med tandlægeskræk!

Bøjlen bliver gennemsigtig

Når man skal have foretaget en tandregulering i sit voksne liv af egenbetaling, så slipper man heldigvis for den famøse metalskinne.

Det eneste man skal gå rundt med, er nemlig en gennemsigtig plastikskinne, som så jævnligt skal udskiftes i takt med, at tænderne rykker sig i den ønskede retning. Man skal gå med plastikskinnen så meget, man overhovedet føler, det kan lade sig gøre. Det giver rigtig meget at sove med den, og det er smart, for man mærker den jo ikke, mens man sover.

Det er normalt, at man nøjes med at rette de seks forreste tænder i overmunden – også kaldet “de sociale seks”. Det kalder man dem også, fordi det i de fleste tilfælde, er de eneste tænder, der blottes i et smil.

Jeg glæder mig enormt meget til mit nye smil – og jeg har fået at vide, at det måske kun tager et halvt år, før jeg har det! Når det sker, så skal jeg rigtig ud og smile til verden!