træning

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Efter en længere tids pause, har jeg nu besluttet, at jeg skal i gang med min træning igen, da jeg godt kunne tænke mig at komme i form. Det kan dog være svært at komme for alvor i gang igen, da jeg har svært ved at finde tiden til det, da jeg i forvejen har en travl og stressende hverdag, hvor jeg ikke har tid til ret meget fritid. Jeg vil dog gerne begynde igen, da jeg kan mærke, at min kondination er blevet dårligere, efter jeg har holdt en pause.

Jeg skal finde det helt rette udstyr

Nu hvor jeg skal til at starte min træning på ny, vil jeg gerne have det helt rette udstyr, så jeg føler mig godt tilpas, når jeg træner. Her tænker jeg dog ikke kun på træningsudstyr, jeg tænker også på min påklædning, da det er vigtigt, at jeg føler mig godt tilpas, når jeg træner. Jeg har dog fundet en hjemmeside, hvor man kan finde rigtig lækkert træningstøj, som passer perfekt til mig. Hvis du også leder efter træningstøj, kan du læse mere her.

Jeg vil gerne træne på hold

Jeg har prøvet at lokke min søster med op og træne, men hun gad dog ikke, da hun havde alt for travlt med mand og børn. For at jeg så ikke begynder at kede mig, har jeg bestemt mig for at melde mig på hold, hvor der er mulighed for at træne med andre. Dette gør også at træningen bliver sjovere, når jeg kan træne med andre.

Der skal smides et par kilo

En anden grund til at jeg gerne vil træne igen, er også så jeg kan smide et par kilo, da jeg har taget lidt på, efter jeg stoppede min træning. Jeg prøver derfor også at smide to til tre kilo, så jeg også kan passe mit gamle tøj igen, da jeg ikke gider at bruge penge på nyt tøj.