Bækkenbundskugler som gave

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Min gode veninde Christina bliver 30 her i august, og jeg glæder mig som et lille barn. Vi har besluttet ikke at købe en samlet gave til hende, fordi vi gerne hver især vil give hende noget særligt. Og jeg overvejer at finde en sjov og fræk gave til hende, som hun i hvert fald ikke får af familien…

Jeg har kigget lidt rundt på nettet og er faldet over nogle bækkenbundskugler (jeg fandt dem billigt her). Det var ikke lige det, jeg havde i tankerne fra starten, men jeg bliver mere og mere glad for idéen. Christina er nemlig single, så det skal være noget, hun kan bruge alene. Og jeg synes altså, at en dildo er lidt for kedelig.

Træning OG nydelse

Det smarte ved bækkenbundskugler er, at de faktisk træner bækkenbunden. Der er jo for fanden aldrig nogen, der får lavet de der knibeøvelser, så bækkenbundskugler virker som en fantastisk erstatning. Det skulle også give en bedre følelse ved sex, men i første omgang er det nok ikke lige så relevant for en single.

Jeg tror bare, det vil være både sundt og rart at have lidt gang i underlivet, selvom man ikke lige har en fast partner. Og når det samtidig er godt for kroppen og det fremtidige sexliv, kan det jo næsten ikke blive bedre. Jeg kan læse mig frem til, at kuglerne ikke fører til orgasme, men mon ikke også hun kan finde ud af det selv. Her får hun et lidt anderledes ”input”.

Lidt om Christina

Christina er en af de ældste i venindeflokken, og det er virkelig stort for hende at fylde 30. Hun har et megalækkert job, og livet kører bare for hende. Alligevel er hun mindst lige så ungdommelig for os andre, og hun er den første til at foreslå en vild aften i byen. Hun er med andre ord sådan en, der får os andre til at glæde os til at blive 30 – og hun vil helt sikker synes, at min gave er hammersjov.