rygning

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Jeg har taget en vigtig beslutning, som kan have stor betydning for mig og min fremtiden. Jeg har valgt at kvitte cigaretterne, da jeg gerne vil stoppe med at ryge. Jeg tog beslutningen her i sidste uge, da jeg var uge og løbe. Jeg var nødt til at stoppe op flere gange, fordi jeg skulle hoste. Derfor har jeg nu valgt, at det skal være slut med cigaretter.

En svær overgang

Det kan dog være svært at kvitte smøgerne fuldstændig, som jeg desværre måtte indse, da jeg kom til at tage en enkelt cigaret efter arbejde. Derfor valgte jeg at anskaffe mig en e cigaret, som skulle være med til at gøre hele overgangen nemmere. Det har været en rigtig god beslutning for mig, da jeg stadig får samme følelse ved at ryge e cigaretter. Det er dog vigtigt, at man husker at købe e væske med, da det er e væsken, som giver smagen til selve e cigaretten. Jeg fandt et stort udvalg af e væsker på denne hjemmeside, som har været rigtig god at bruge.

Nu går det meget bedre

Efter jeg valgte at prøve e cigaretter, er det gået meget bedre. Jeg har ikke røget en cigaret, siden den dag, hvor jeg kom til at tage en enkelt cigaret efter arbejde. Det har hjulpet mig rigtig meget at bruge en e cigaret, da følelsen stadig kommer op, engang imellem. Jeg er dog ved at komme så langt i processen, at jeg overvejer at kvitte alt der omhandler cigaretter og e cigaretter.

Skal tænke mig godt om

Det er vigtigt, at jeg tænker mig godt om, inden jeg kvitter e cigaretterne fuldstændig. Selvom jeg gerne vil stoppe med at ryge, er det vigtigt, at jeg ikke falder tilbage, når jeg stopper med e cigaretterne. Jeg har derfor valgt at fortsætte med e cigaretter, lidt endnu, så jeg er sikker på, at jeg ikke falder tilbage, når jeg stopper.

EFTERLAD ET SVAR