Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Jeg er glad for mit arbejde, fordi vi har det så godt sammen. Det er jeg af mange årsager, og jeg må da indrømme, at jeg i starten ikke var helt vild med det. Det skyldtes, at der ikke blev gjort det store for sammenholdet, men der må jeg altså sige, at det er blevet rigtig vildt her på det sidste.

Der er masser af fester

Hvorfor? Simpelthen af den årsag, at der bliver arrangeret mange firmaarrangementer, som jeg er rigtig glad for, der bliver arrangeret. Det er så fint, og jeg er altså stolt af, at vi er kommet så langt. Men hvad skal der så ske i aften? Ja, det er jo fredag, og det er december, så hvis du lægger to og to sammen, så kan det være, at du har mulighed for at gætte det. Og det vil jeg nu afsløre for dig, hvordan du gør, hvis du ikke har gættet det i forvejen – jeg skal til julefrokost med arbejdet. Jeg elsker, når jeg skal til firmaarrangementer.

Vi skal også teambuilde

Jeg elsker mine kollegaer. Dem, jeg kender, i hvert fald – og det er da heldigvis dem, der er flest af, men jeg kunne også godt tænke mig at lære de nye at kende. Det kan jeg af mange årsager, men primært fordi det er rigtig hyggeligt, når man lærer nye at kende.

Det er så fint, og jeg vil simpelthen give alt for, at der bliver stablet en ny julefrokost på benene de næste par år også – men simpelthen også en sommerfest. Det plejer at være supersjovt, når vi er ude om sommeren, men der er bare altid mange, der er på ferie eller noget, der minder om det.

Nu vil jeg gå ud og købe mig en lille julegave til min mor. Det skal hun da have.