Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Det fungerer bare bedre, når man kan gå side om side med en velklædt mand. Netop ordet mand er essentielt her, fordi vi som kvinder vil have en person, som går ordentligt og voksent klædt.

Når vi møder vores kærester første gang, er det dog ikke sikkert, at de går klædt helt som vi ønsker det. Her er det naturligvis vigtigt, at vi ikke brager ind i et forhold og straks ændrer op og ned på den person, vi er faldet for.

Det vil nemlig ikke bare skræmme ham langt væk, men også efterlade os med en nikkedukke – og hvem gider have en person i deres liv, som ikke kan sige nej eller give dem modspil.

Men selv hvis du ikke ændrer fuldstændig på de nye fyr eller ham den gamle, så kan du stadig væk godt tillade dig at hjælpe ham lidt på vej.

Hjælp med at bygge en basisgarderobe

Der er stor sandsynlighed for, at din kæreste allerede har en masse tøj. Men hvor meget af det er egentligt brugbart?

Ofte når vi køber nyt tøj, gør vi det ud fra eksisterende trends. Det farlige ved trends er dog, at de er kortvarige. Derfor ender vi ofte med en masse tøj, som vi kun har brugt få gange, da det ikke længere er ’in’.

I stedet skal vi gøre det, at vi opbygger en god garderobe, som vi altid kan bruge tingene fra.

Når du opbygger din garderobe, skal du tænke i klassisk design. Det vil sige at du skal hjælpe din kæreste ved at finde tøj, som kan bruges på kryds og tværs – med andet tøj og til mange anledninger.

Start med at tænke i farver. Det kan godt være, at lyserød var populært engang, men det er ikke tilfældet mere. Dette er et godt eksempel på det skiftende modebillede. Evergreen farver som sort, hvid, grå og mørkeblå går man der imod aldrig galt med. Og da disse farver passer perfekt ind i vores skandinaviske tøjstil, er det ideelt at have i garderoben.

Derudover skal du tænke i pasform. Et par velsiddende bukser med den rette pasform vil alle dage se tusinde gange bedre ud end et par firkantede bukser, som poser ud alle de forkerte steder.

Ligeledes skal en t shirt eller en skjorte sidde godt til kroppen. Har man lidt på sidebenene, skal man naturligvis ikke have en tætsiddende model, men den skal stadig falde pænt over kroppen. Ligeledes skal den ikke være så lang, at den går helt ned til benene, men slutte pænt omkring bæltet.

Husk ligeledes at der findes mange flotte sko, og at alt ikke behøves at være sneakers. De rette sko til et par pænt siddende bukser og en velvalgt t shirt eller skjorte kan gøre en stor forskel.