Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Så er jeg tilbage på pinden igen efter en fantastiske weekend, hvor der rigtig har været tid til forkælelse. Jeg har nemlig ikke bedrevet det helt store, og det har været enormt tiltrængt. Der er godt nok meget på programmet lige for tiden. Men sådan er det, når man er en travl ung kvinde.

Det er dog ikke sådan, at jeg har stress eller noget, men hvis ikke jeg fik tid til at slappe lidt af, når det er weekend, tror jeg, at det ville resultere i, at jeg fik stress. Nå, men så længe man blot er omgivet af gode mennesker, går det hele nok.

På konferencecenter i weekenden

I weekenden skal jeg på tur med arbejdet. Det er fint, for jeg synes, at mine kollegaer og jeg har et fantastisk sammenhold. Det er skønt. Vi har booket et konferencecenter på Hindsgavl Slot, der er beliggende ved Middelfart på Fyn. Helt fantastisk, hvis jeg selv skal sige det.

Indflydelse på destinationen

Det er også mig, der har været med til at vælge destinationen, så det er klart, at jeg synes, det er et fedt sted. En af grundene til det er, at det ligger så smukt et sted. Midt i naturen, ud til vandet. Rigtig dejligt.

Inspirerende omgivelser

Man kan ikke andet end at blive glad i låget, når man er der, og det er jo fantasitsk. Og præcis dét, der er meningen, når man tager på konference. Der skulle jo gerne være noget inspirerende ved omgivelserne, og jeg synes ærligt, at det er et af de mest inspirerende steder i Danmark.

Jeg glæder mig

Tror I, at jeg glæder mig? Det kan I bide spids på, at jeg gør! Selvom det er arbejde, så føles det ikke sådan. Især ikke, når ens arbejde samtidig er ens hobby. Det er helt fantastisk.