Negle

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Jeg har førhen prøvet at få lavet negle på en salon, og jeg har egentlig været tilfreds med resultatet de fleste gange. Jeg synes bare, det er så irriterende, at mine negle skal gro så langt ud, før de kan fylde dem op, og jeg synes nogle gange, at resultatet så lidt kluntet ud. Derfor begyndte jeg at undersøge muligheden for at lave mine negle selv.

Overraskende nemt

Der findes en del steder på nettet, hvor man kan købe startpakker med UV-lampe, wipes og et par produkter, så det var faktisk ret nemt at komme i gang. Jeg har både gele og gellack, og det er faktisk slet ikke så svært at bruge, som man skulle tro. Det tager dog ret lang tid, og det er nogle gange svært for mig at finde en dag, hvor jeg kan sætte hele formiddagen eller eftermiddagen af til det. Når jeg gør det, er det dog det hele værd, og jeg er så glad for resultatet. Jeg er også sikker på, at jeg ville blive hurtigere, hvis jeg gjorde det lidt oftere – som alt andet handler det bare om vaner og øvelse.

Jeg kan godt nok ikke lave de mere avancerede udsmykninger, men til et almindeligt hverdagslook er en enkelt farve også fint for mig. Hvis du er til glimmer, sten og stamps kan du selvfølgelig også sagtens lave det – der findes et hav af negleshops på nettet, hvor du kan købe produkterne, og på YouTube kan du finde instruktionsvideoer til alle sværhedsgrader.

Spar penge

Jeg vil virkelig anbefale dig at prøve at lave dine negle selv, hvis du godt kan lide at gøre lidt ud af dem. Et startsæt er ret billigt, og der er tit tilbud på lakkerne på nettet – og jeg har for eksempel valgt at dele udstyret med min søster, så vi begge betalte halvdelen. På den måde deles vi også om prisen, når vi bestiller nye farver, så vi får et meget større udvalg, end hvis vi kun skulle købe til os selv. Derudover er professionelle behandlinger hammerdyre, så selvom lampen koster lidt, er den tjent ind efter de første 2-3 gange.