Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Det sidste lange stykke tid har vejret været helt fantastisk! Jeg har lige taget hul på min anden ferieuge, og nyder virkelig at jeg kan slappe af og lave lige, hvad jeg har lyst til, hvilket blandt andet betyder, at jeg har brugt mange dage i solen enten på stranden eller i haven. Jeg oplever dog en gang i mellem, at det varme vejr rammer min appetit og lyst til at lave mad. Jeg er slet ikke motiveret til at stå flere timer i køkkenet, og jeg har da slet ikke lyst til varm mad. Heldigvis har jeg fundet løsningen på mit problem!

Kølige forfriskninger

I vinters købte jeg en blender med den intention at lave en masse lækre grøntsagssupper til de mørke og kolde aftener. Jeg fik den dog kun brugt et par enkelte gange, hvorefter jeg fik den pakket lidt for langt ind i skabet. For et par uger siden kom jeg i tanke om den, og gudskelov for det! Det er nemlig gået op for mig, hvor mange kølige og lækre forfriskningerne jeg kan lave med den. Der er især blevet lavet mange smoothies, da jeg er helt vild med frugt, men jeg har også forsøgt mig med at komme grøntsager i for at få godt med fibre og vitaminer – især frossen spinat hitter herhjemme.

Den blender jeg købte, var ikke specielt dyr, så jeg er overrasket over, hvor meget den egentligt kan holde til. Jeg kan uden problemer smide isterninger eller store frosne bær i, uden at der ender med at være klumper i massen. Det er jeg ret imponeret over.

Nu skal den bruges noget mere

Jeg glæder mig til at eksperimentere meget mere med min blender fremover. Jeg overvejer at forsøge mig med hjemmelavet is i denne uge, da det vist ikke skulle være så svært igen. Ellers er planen at få gang i suppekøkkenet, når de kølige temperaturer vender tilbage hen over efteråret og vinteren.