Kommode i entre

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Jeg har brugt de sidste par uger på at give min entré en makeover. Den har længe trængt til en kærlig hånd, jeg har bare hverken haft tid eller overskud til at gøre noget ved det. Men jeg fik nok og gav den en ordentlig omgang, og jeg er ret stolt af resultatet.

En rodet fornøjelse

Min entré er ikke særlig stor og kommer derfor hurtigt til at virke rodet, også selvom der ikke er så mange ting. Jeg har været irriteret over at træde ind ad døren til en rodebiks, og har også været lidt ked af at invitere nye gæster ind. Jeg er ikke en sippet person, men jeg har ikke lyst til, at folk skal få et rodet førstehåndsindtryk af mit hjem, som jeg jo ellers er så glad for. Derfor blev jeg enig med mig selv om, at mine gæster fremover skal træde ind i en ordentlig og stilren entré.

Funktionel og minimalistisk opbevaring

Som nævnt er min entré ret lille, og derfor gik jeg efter et simpelt og minimalistisk udtryk, da jeg valgte møbler og opbevaringsløsninger til den. Jeg købt nogle skoskabe, som jeg har hængt op på væggen. De fylder næsten ingenting og er en praktisk løsning for mig, som har mange sko, jeg ofte bruger. De står ikke og flyder til hverdag, men jeg kan hurtigt hive dem frem. Derudover har jeg købt den flotteste bænk i egetræ, som jeg har sat over for skabene. Jeg faldt pladask for den, da jeg så den, og den passer perfekt ind, fordi den er helt simpel og ikke tager for meget plads. Hylden under bænken bruger jeg til opbevaring af lidt forskellige småting. Over bænken har jeg hængt fem små knager, som jeg fandt i min lokale genbrugsforretning. Jeg synes det var rart at få et retro element ind, så det hele ikke var helt nyt – og jeg er så tilfreds med det færdige resultat.

DEL
Tidligere artikelStærke kvinder
Næste artikelNyt badeværelse