mennesker

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Jeg plejer ellers aldrig at være i byen, da jeg ikke rigtig har lyst til at gå i byen mere, da det mere var noget, som jeg gjorde, dengang jeg var yngre. Jeg havde dog min første bytur i mange år, her i weekenden, da jeg var afsted med min søster. Det var egentlig en rigtig god bytur, hvor vi havde det rigtigt sjovt. Aftenen endte dog ikke nær så godt, som jeg havde håbet på…

Ung med de unge

Min søster har over en længere periode prøvet at lokke mig med på en bytur, da hun mener, at jeg trænger til at komme mere ud. Jeg havde derfor lovet hende, at jeg vil tage med hende i weekenden, da jeg ikke havde nogle planer i weekenden. Vi startede hjemme ved mig, da jeg bor tættere på byen, så vi slap for, at skulle betale taxa.

Aftenen forløb rigtig godt

Efter vi kom ind til byen, satte vi os ind på en cafe, hvor vi fik et par drinks. Der efter tog vi på diskotek, hvor vi fandt nogle at snakke med. Det var rigtig sjovt og hyggeligt, og der var nogle rigtig søde mennesker. Da klokken var begyndt at blive mange, kunne jeg dog godt mærke, at jeg skulle til at komme hjem. Jeg er ikke så vant til at være så lang tid ude, så jeg kunne godt mærke, at jeg snart skulle hjem i seng.

Her opstod problemet

Da jeg kom hjem, og var klar til at komme i seng, kunne jeg lige pludselig ikke finde mine nøgler. Jeg prøvede at tage alt ud af min taske, men jeg kunne ikke finde dem. Efter nogle minutter, besluttede jeg mig for at kontakte en låsesmed, da jeg ikke gad at stå uden foran og fryse. Jeg kontaktede derfor en låsesmed på Frederiksberg, da jeg selv bor på Frederiksberg. Da jeg endelig kom ind, kunne jeg se, at mine nøgler lå på køkkenbordet.