Iphone

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Jeg havde et lille uheld, her i går, da jeg kom til at tabe min Iphone på gulvet. Så nu virker den ikke mere, og det er lidt problematisk, da jeg også brugte min Iphone som min arbejdsmobil. Så lige pt. er der ingen, som kan komme i kontakt med mig. Jeg skal derfor finde ud af, om jeg skal have en ny, eller om jeg kan få den repareret.

Vil gerne undgå at udskifte den

Hvis jeg selv kan bestemme, vil jeg helst gerne undgå at få den udskiftet, da jeg er rigtig glad for den, og jeg har ikke brug for en ny mobil. Jeg vil derfor prøve at få den repareret, fordi jeg godt tror, at det kan reddes. Jeg er derfor begyndt at lede efter virksomheder, som arbejder med reparation af Iphones, da de måske kan hjælpe mig, så jeg kan undgå at få den udskiftet.

Har kigget på andre modeller

Da jeg ikke ved, om min Iphone kan reddes, er jeg begyndt at kigge på andre modeller. Det kan dog være svært at vælge, da der findes rigtig mange forskellige modeller, som nærmest kan det samme. Det kan samtidig også gå hen og blive en dyr affære, da Iphones godt kan koste mange penge. Jeg skal derfor også tænke mig godt om, hvis jeg skal have en ny mobil, da jeg også skal have økonomien til det.

Der er kommet opfølgning

Efter jeg sendte min Iphone til reparation, er den kommet til at virke igen. Det er jeg rigtig glad for, da jeg dermed undgår, at skulle købe en ny. Nu kan folk igen komme i kontakt med mig, så jeg kan være helt rolig igen. Nu skal jeg bare huske at følge op på alle de opkald der har været, mens den har været i stykker, da de fleste har været arbejdsrelateret opkald, og de kan være vigtige.