Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Som I jo allerede ved, har jeg over det seneste stykke tid givet min lejlighed en lille makeover, og jeg er blevet så glad for resultatet! Min søster har fulgt projektet tæt, og jeg har faktisk inspireret hende til selv at gå i gang i hjemme hos hende. Hun spurgte, om jeg havde lyst til at hjælpe hende med at nytænke indretningen af boligen, og det sagde jeg selvfølgelig ja til!

I tænkeboks

For et par uger siden mødtes vi hos hende for at diskutere, hvad der kunne være fedt at gøre. Hun forklarede mig, at hun egentlig synes, at hendes bolig er pænt indrettet, og at hvert enkelt møbel er flot. Problemet er bare, at der ikke rigtig er en rød tråd i indretningen, der kan binde det hele sammen. Vi diskuterede lidt frem og tilbage, men kom ikke rigtig frem til noget konkret.

Vi har booket en boligstylist

Hverken min søster eller jeg er eksperter i indretning, så derfor foreslog jeg hende at finde en, der er, for at få et par friske og professionelle øjne på situationen. Derfor har vi booket et møde med en dygtig boligstylist i næste uge. Vi håber på, at hun kan hjælpe os med at finde på kreative løsninger, der kan peppe indretningen op og binde de forskellige rum sammen. Vi er spændte på hendes input og især hvilke udgifter, der er forbundet med dem. Min søster ønsker nemlig ikke at bruge en masse penge på makeoveren, da hun jo netop allerede har pæne og funktionelle møbler. Men nu må vi se, er sikker på, at mødet giver os god inspiration til vores videre arbejde.

Glad for at hjælpe til

Jeg er faktisk rigtig glad for, at min søster spurgte om jeg ville hjælpe hende med lejligheden. Hun står nemlig altid klar til at hjælpe mig, når jeg har brug for det, og jeg føler endelig, at jeg har mulighed for at give hende lidt igen.