Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

…og det skyldes simpelthen, at jeg har fået dem inde i stuen, hvor jeg plejer at falde i søvn på sofaen. Det er ikke så godt, for jeg har ikke haft nogle gardiner, der kunne holde solens stråler væk fra mit åsyn. Det har jeg dog nu, og det er nogle flotte plisségardiner, der samtidig er mørklægning i. Se dem her. Det er skønt.

Nå, men altså, jeg må indrømme, at jeg har glædet mig til, at jeg fik dem. Det er nogle, jeg altid har drømt om at få, hvilket har betydet, at jeg er rigtig glad for, at jeg endelig har fået dem. Men det har heller ikke været uden blod, sved og tårer.

Rejsen har nemlig været lang. For de er ikke gratis, sådan nogle gardiner, og når man er på SU, så er det svært at få råd til nogle flotte gardiner, som man altid har ønsket sig — og ikke bare nogle almindelige, kedelige og grimme hvide gardiner.

Altså, det har bare aldrig været mig. Det er dog nogle tilfælde, hvor det er noget lettere at slippe afsted med, hvis man har nogle andre gardiner; nogle, der måske ikke er så flotte, men som alligevel har en funktionel berettigelse. Det er, hvis du har en studielejlighed, som du bor i. Så er det altså ret så ligegyldigt, hvilke gardiner du har.

Du vil altså bare kunne skygge for solen, og hvis din lejlighed ikke er så flot, så vil det være lidt ligegyldigt. Det er nemlig rigtig smart, og det betyder, at det ikke gør så meget, hvis du ikke har en flot bolig — så kan du altså bare nærmest hænge et lagen op, og sådan er det. Den trædemølle har jeg været igennem mange gange.

Nu er der andre boller på suppen, for jeg er flyttet sammen med min søde veninde, Anna Bizzle, som jeg kalder hende. Vi har fået den fedeste lejlighed, og derfor er det ikke ligegyldigt, hvilke gardiner vi har hængende. Ses!