Tøsemiddag med hvidvin

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Som jeg skrev den anden dag, kommer mine veninder på besøg i morgen. Vi skal have en rigtig tøsemiddag og of fejre min ”nye” lejlighed, og jeg kan slet ikke vente! Det bliver simpelthen så hyggeligt. Jeg har gjort mig mange tanker om, hvordan jeg skulle skabe en rigtig hyggelig stemning, så jeg tænke, at jeg ville dele mine overvejelser med jer. Så hvis du også står over for at skulle holde en tøsemiddag, skal du læse med her.

Hvidvin på terrassen

Vejret er jo heeelt fantastisk, så jeg tror, vi rykker ud på terrassen i dagens anledning. Når man endelig skal bo i lejlighed i denne her varme, er det altså guld værd med en terrasse! Og hvad er mere perfekt til en sommeraften på terrassen end en lækker hvidvin? Jeg har købt et par flasker af en lækker sag fra Alsace (den kan købes lige her), og jeg er meget spændt på at smage den. Mine veninder og jeg har lidt en tradition for hvidvin, og vi foretrække alle sammen den fremfor rødvin. Nu når det er så varmt, kunne rosé også have været lækkert, men vi kører altså en god, hvid klassiker. Jeg synes, at rosé nogle gange kan blive lidt for tungt i sommervarmen, men det er der nok ikke mange, der er enige med mig i.

Let sommersalat med feta

Til maden har jeg købt ind til en lækker, lækker salat med vandmelon og fetaost. Det er en af mine go to-salater, og den er perfekt til en varm sommerdag. Jeg steger en smule kylling til, men jeg tror ikke, vi kommer til at være så sultne. Min appetit er i hvert fald meget mindre, når det er så varmt. Og når jeg ikke er sulten, siger det ikke så lidt.

Til dessert har jeg egentlig lavet panna cotta, men jeg overvejer at invitere dem med til ishuset i stedet. Der ligger nemlig et ishus nærmest lige rundt om hjørnet, som laver de famøse bloggervafler. De er jo overalt på instagram denne sæson, så de skal næsten prøves. Men nu må vi se, hvordan situationen ser ud – og hvor meget hvidvin, vi har fået indenbords.